Uitzending gemist België 1

Voor uitzending gemist België 1 kun je terecht op onze website. Heb je laatst een mooie documentaire gezien op België 1? Of die politieserie, het spelprogramma of de quizshow? En wil je het programma nogmaals zien of aan een vriend of vriendin aanraden? Dan is het handig voor je om te zoeken op ‘uitzending gemist België 1’ of door te klikken naar de website van België 1, www.een.be waar de programma’s terug te zien zijn. Je vindt er een overzicht van alle programma’s per week en je kunt heel gemakkelijk zoeken op alfabetische naam of op genre.

Haastig leven

België 1 Veel mensen in onze westerse maatschappij leiden vandaag de dag een hectisch en haastig leven. Van het werk naar een lunchafspraak, van de studie naar een uitje met vrienden en van vergadering naar een afspraak met klanten. Bijna geen tijd meer om gewoon thuis op de bank te genieten van een goed programma op televisie. Veel mensen houden niet eens bij wanneer programma’s op televisie komen en komen er pas achter dat er een favoriet programma op tv is geweest wanneer het al afgelopen is.

België 1 via Internet

Als je je favoriete programma gemist hebt, is het natuurlijk heel handig dat het programma gewoon terug te kijken is via internet. Met een laptop of desktop kun je genieten van de uitzending die je gemist hebt en hoef je er geen spijt van te hebben dat je niet thuisgebleven bent voor de live uitzending. Ook oudere programma’s kun je terugkijken op de website van België 1. Neem nu een kijkje om te zien of er uitzendingen op de website staan die je gemist hebt of die je graag nog een keer zou willen zien.

We nodigen je uit om onze website www.een.be te bezoeken en wensen je bijzonder veel plezier bij het kijken van uitzendingen van onze documentaires, series of andere programma’s.