Uitzending gemist VRT België

Als je zoekt op ‘uitzending gemist België vrt’ vind je alle programma’s die op de VRT uitgezonden zijn, zowel recentelijk als langer geleden. Je komt dan automatisch op de website www.vrt.be en kunt daar heel handig en snel het programma zoeken dat je gemist hebt of nog een keer wilt kijken. Je treft er een link van zowel Eén als van Canvas en kunt snel doorklikken naar die twee websites. Daar vind je overzichten van programma’s en kun je zoeken op genre, alfabet en kun je de naam van het programma gewoon intoetsen.

VRT België

VRTOp Canvas vind je een overzicht van onder andere documentaires, spelprogramma’s en series. Met een internetverbinding en een laptop of desktop kun je zo heel eenvoudig het programma kiezen dat je gemist hebt of nog een keer wilt zien en het bekijken waar en wanneer je wilt. Zo bent je niet gebonden aan de tijden van uitzending op de televisie. Heel handig als je een drukke werkweek hebt en geen tijd vrij kunt maken voor je favoriete televisieprogramma’s.

Eén

Ook op Eén kun je alle programma’s vinden die je gemist hebt. Actualiteiten, humor of cultuur: je vindt heel snel en gemakkelijk wat je gemist hebt of zo goed vond dat je het nogmaals wilt bekijken. Niet alleen programma’s die recent op tv zijn geweest kun je terugvinden; ook uitzendingen van langer geleden zijn terug te vinden op de websites. Op de website tref je alle informatie die je nodig hebt.

Natuurlijk vind je ook de tv-programmering op de websites van Canvas en Eén. Zo heb je de keuze of je liever het programma direct ziet of het naderhand een keer bekijkt. We verwelkomen je graag op onze website en wensen je veel kijkplezier met de boeiende, komische of spannende programma’s van de VRT. Surf nu naar www.vrt.be en zie wat we te bieden hebben voor je.